Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски

Со почеток во 17:15 часот ќе се одржи прес-конференцијата на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски.

Календар Влада: 
Понеделник, Октомври 8, 2018 - 17:15 to Вторник, Октомври 9, 2018 - 17:45