Учество на премиерот Заев на Форумот за граѓанско општество во Скопје

Во вторник (09.10.2018) со почеток во 10:30 часот во Кино Култура, Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе учествува на дискусија на Форумот за граѓанско општество „Вклучување на граѓанското општество во Берлинскиот процес“. 

Календар Влада: 
Tuesday, October 9, 2018 - 10:30 to 11:30