Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Проследете ја прес - конференцијата на која портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа ќе информираат за одлуките донесени на 93-та седница.

Прес - конференцијата ќе се одржи денеска (10 октомври) во Медиа центарот на Владата, со почеток во 11:00 часот.

Календар Влада: 
Среда, Октомври 10, 2018 - 11:00 to 11:45