Изјава за медиумите на претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев ќе даде изјава за медиумите со почеток во 23:10 часот, во Прес центарот во Собранието на Република Македонија.

Календар Влада: 
Friday, October 19, 2018 - 23:00 to 23:30