Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа утре (24 октомври) во медија центарот на Владата, со почеток во 12:00 часот ќе одржат редовна прес - конференција, на која ќе информираат за одлуките од 96-та владина седница.

Календар Влада: 
E mërkurë, Tetor 24, 2018 - 12:00 to E enjte, Tetor 25, 2018 - 12:45