Присуство и обраќање на ПВРМ, Зоран Заев на отворањето на Меѓународниот театарски фестивал - Скупи Фестивал

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе присуствува и ќе се обрати на отворањето на дванаесеттото издание на Меѓународниот театарски фестивал - Скупи Фестивал, во среда (24.10.2018) со почеток во 20:00 часот во Младински културен центар во Скопје. На овој настан ќе се обрати и министерот за култура, Асаф Адеми.

Календар Влада: 
Среда, Октомври 24, 2018 - 20:00 to Четврток, Октомври 25, 2018 - 21:45