Учество на премиерот Заев на Европскиот Форум на Лајонс во Скопје

Во четврток (25.10.2018) со почеток во 18:30 часот во Македонската Филхармонија, Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе има свое обраќање на Европскиот Форум на Лајонс во Скопје.

Календар Влада: 
Thursday, October 25, 2018 - 18:30 to 19:30