Учество на премиерот Заев на Самитот на Асоцијацијата на спортски новинари од Југоисточна Европа во Охрид

Во петок (26.10.2018) со почеток во 18:00 часот, во хотел Инекс Горица, Охрид, Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе присуствува и ќе има обраќање на Самитот на Асоцијацијата на спортски новинари од Југоисточна Европа.

Календар Влада: 
Петок, Октомври 26, 2018 - 18:00 to Сабота, Октомври 27, 2018 - 18:45