Обраќање на ПВРМ, Зоран Заев на меѓународниот Симпозиум на високо ниво на тинк-тенк организации од НР Кина и земјите од Централна и Источна Европа

Во вторник (30.10.2018), Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе има свое воведно обраќање на меѓународниот Симпозиум на високо ниво на тинк тенк организации од Народна Република Кина и земјите од Централна и Источна Европа, со почеток во 09:30 часот во Свечената сала на Македонската академија на науките и уметностите.

Календар Влада: 
Вторник, Октомври 30, 2018 - 09:30 to 10:30