Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Во среда (31.10.2018) со почеток во 12:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Македонија ќе се одржи прес-конференцијата на која портпаролите на Владата на Република Македонија Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа ќе информираат за одлуките донесени на 98-та седница.

Календар Влада: 
Wednesday, October 31, 2018 - 12:00 to Thursday, November 1, 2018 - 12:45