Обраќање и изјава на Премиерот Заев на конференцијата „Поттикнување на економскиот раст преку вложување во човечки капитал“

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев во среда (31.10.2018) со почеток во 12:30 часот, во хотел Мериот ќе има свое обраќање на конференцијата „Поттикнување на економскиот раст преку вложување во човечки капитал“.

Календар Влада: 
E mërkurë, Tetor 31, 2018 - 12:30 to E enjte, Nëntor 1, 2018 - 13:45