Прес-конференција на вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи

Во среда (31.10.2018) со почеток во 13:00 часот во Медија центарот на Владата на Република Македонија, заменик претседателот на Владата на Република Македонија, задолжен за европски прашања, Бујар Османи ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Wednesday, October 31, 2018 - 13:00 to Thursday, November 1, 2018 - 13:45