Прес-конференција на министерот за внатрешни работи и потпретседател на Владата, Оливер Спасовски и директорот на ОТА, Зоран Ангеловски

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 1, 2018 - 11:00 to Петок, Ноември 2, 2018 - 11:45