Прес-конференција на министерот за внатрешни работи и потпретседател на Владата, Оливер Спасовски и директорот на ОТА, Зоран Ангеловски

Календар Влада: 
E enjte, Nëntor 1, 2018 - 11:00 to E premte, Nëntor 2, 2018 - 11:45