Прес-конференција на Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев

Владата на Република Македонија утрово ја одржа својата 99-та редовна седница. Денеска во 10:45 часот, Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе одржи прес-конференција во Медија центарот на Владата.

Календар Влада: 
Петок, Ноември 2, 2018 - 10:45 to 11:30