100-та седница на Владата на Република Македонија

На денешната 100-та седница на Владата на Република Македонија, на предлог на Министерството за финансии, на дневен ред се разгледува точката Дополнет Предлог за Изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2018 година.

Календар Влада: 
Monday, November 5, 2018 (All day)