100-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
05.11.2018 - 16:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (78.11 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Дополнет Предлог за Изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2018 година