Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Во среда (07.11.2018) со почеток во 12:00 часот, ќе се одржи прес-конференцијата на која портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа ќе информираат за одлуките донесени на 101-та седница.

Соопштение: vlada.mk/node/15720

Календар Влада: 
E mërkurë, Nëntor 7, 2018 - 12:00 to 13:00