ПВРМ Зоран Заев и МТСП Мила Царовска во посета на привремените живеалишта на бездомници во Визбегово

Во четврток (08.11.2018) со почеток во 11:30 часот, Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, ќе ги посетат привремените живеалишта за лица бездомници во Визбегово. Живеалишта се наоѓаат зад прифатниот центар за азиланти во Визбегово.

Календар Влада: 
Thursday, November 8, 2018 - 12:00 to 13:00