Изјава на заменик претседателката на Владата на Република Македонија и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска

Во вторник (13.11.2018) во Владата на Република Македонија ќе се одржи состанок на Комитетот за интеграција на Република Македонија во НАТО, по што во 12:00 часот, пред главниот влез на Владата, заменик претседателката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска ќе даде изјава за медиумите.

Календар Влада: 
E martë, Nëntor 13, 2018 - 12:00 to E mërkurë, Nëntor 14, 2018 - 12:45