Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и министерот за финансии, Драган Тевдовски

Ве известуваме дека претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, заедно со министерот за финансии Драган Тевдовски, ќе одржат прес-конференција со почеток во 11:00 часот, денеска (16.11.2018) во Медија центарот на Владата на Република Македонија.

Календар Влада: 
E premte, Nëntor 16, 2018 - 11:00 to E shtunë, Nëntor 17, 2018 - 12:45