Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

Ве известуваме дека министерот за здравство, Венко Филипче во вторник (20.11.2018) со почеток во 11:30 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот на Владата на Република Македонија. 

Календар Влада: 
E martë, Nëntor 20, 2018 - 11:30 to 12:30