Премиерот Заев ќе учествува на дебата со Сојузот на борци на Република Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, ќе учествува на дебата организирана од страна на Сојузот на Борци на Република Македонија, со почеток во 19:00 часот, денеска (20.11.2018) во Дом на АРМ - Скопје.

Календар Влада: 
E martë, Nëntor 20, 2018 - 19:00 to E mërkurë, Nëntor 21, 2018 - 20:45