Прес-конференција на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски за Предлог-буџетот за 2019 година

Во среда (21.11.2018) со почеток во 11:00 часот, во Медија центарот во Владата на Република Македонија, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски ќе одржи прес-конференција во врска со Предлог-буџетот за 2019 година.

Календар Влада: 
Среда, Ноември 21, 2018 - 11:00 to Четврток, Ноември 22, 2018 - 11:45