Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Бошњаковски и Хоџа

Во среда (21.11.2018) со почеток во 12:00 часот, во Медија центарот во Владата на Република Македонија, портпаролите Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа ќе одржат прес-конференција на која ќе информираат за одлуките од 104-та владина седница.

Календар Влада: 
Среда, Ноември 21, 2018 - 12:00 to Четврток, Ноември 22, 2018 - 12:45