Прес-конференција на министерот за транспорт и врски Горан Сугарески

Во четврток (22.11.2018) со почеток во 11:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Македонија, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески ќе одржи прес-конференција за Предлог-буџетот за 2019 година.

Календар Влада: 
Четврток, Ноември 22, 2018 - 11:00 to Петок, Ноември 23, 2018 - 11:45