Прес-конференција на заменик претседателката на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска

Во петок (23.11.2018) со почеток во 11:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Македонија, заменик претседателката на Владата и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска ќе одржи прес-конференција во врска со Предлог-буџетот за 2019 година.

Календар Влада: 
Friday, November 23, 2018 - 11:00 to Saturday, November 24, 2018 - 11:45