Буџет 2019 | Прес-конференција на министерот за здравство, Венко Филипче

Ве информираме дека утре (24 ноември, сабота) со почеток во 12:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Македонија, министерот за здравство, Венко Филипче ќе одржи прес-конференција во врска со Предлог-буџетот за 2019 година.

Календар Влада: 
Сабота, Ноември 24, 2018 - 12:00 to Недела, Ноември 25, 2018 - 12:45