Прес-конференција на министерот за здравство, Венко Филипче

Во понеделник (26.11.2018) со почеток во 12:00 часот министерот за здравство, Венко Филипче ќе одржи прес-конференција во едија центарот на Владата на Република Македонија. 

Календар Влада: 
Понеделник, Ноември 26, 2018 - 12:00 to Вторник, Ноември 27, 2018 - 12:45