Прес-конференција на министерот за култура, Асаф Адеми за Предлог-буџетот за 2019

Министерот за култура, Асаф Адеми ќе одржи прес-конференција за Предлог-буџетот за 2019 година. Прес-конференцијата ќе се одржи во вторник (27.11.2018) со почеток во 11:00 во Медија центарот на Владата на Република Македонија

Календар Влада: 
Вторник, Ноември 27, 2018 - 11:00 to Среда, Ноември 28, 2018 - 11:45