Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски

Во среда (28.11.2018) со почеток во 13:30 часот во Медија центарот во Владата на Република Македонија, ќе се одржи прес-конференцијата на која портпаролoт на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски ќе информира за одлуките донесени на 105-та седница.

Календар Влада: 
Wednesday, November 28, 2018 - 13:30 to 14:30