Прес-конференција на ЗПВРМ Анѓушев, МЕ Бектеши, директорка за енергетска политика во ЕК, Ричардс и директорот на Секретаријат на енергетска заедница, Копач

Во четврток (29.11.2018) со почеток во 12:20 часот, во хотелот Александар Палас, ќе се одржи прес-конференцијата на којашто ќе се обратат Кочо Анѓушев, заменик на претседателот на Владата, задолжен за економски прашања и координација со економските ресори, Крешник Бектеши, министерот за економија и претседавач со 16-тиот состанок на Министерскиот совет на Енергетската заедница, Меган Ричардс, директорката за енергетска политика во Европската Комисија и Јанез Копач, директор на Секретаријатот на Енергетската заедница.

 

Календар Влада: 
Thursday, November 29, 2018 - 12:00 to Friday, November 30, 2018 - 12:45