Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и министерката за правда Рената Дескоска

Во недела (02.12.2018) во 14:00 часот во Медија центарот на Владата на Република Македонија ќе се одржи прес-конференција на којашто ќе се обратат Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и министерката за правда, Рената Дескоска. 

Календар Влада: 
Недела, Декември 2, 2018 - 14:00 to 15:00