Прес-конференција на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски

Денеска (04.12.2018) во 13:45 часот во Медија центарот на Владата на Република Македонија, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски ќе одржи прес-конференција за новата мерка за земјоделците производители на ориз. 

Календар Влада: 
Tuesday, December 4, 2018 - 13:45 to 14:15