Прес-конференција на портпаролите на Владата, Миле Бошњаковски и Мухамед Хоџа

Портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, во среда (05.12.2018) ќе одржат прес-конференција на која ќе информираат за одлуките од 106-тата владина седница.

Календар Влада: 
Wednesday, December 5, 2018 - 13:00 to 14:00