Oбраќање на премиерот Зоран Заев на одбележување на јубилејот 70 години од Национална галерија на Македонија

Во среда (05.12.2018) со почеток во 20:00 часот, во Даут пашиниот амам во Скопје, Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе присуствува и ќе се обрати на настан посветен на одбележувањето на јубилејот 70 години од Национална галерија на Македонија.

Календар Влада: 
Wednesday, December 5, 2018 - 20:00 to Thursday, December 6, 2018 - 20:45