Средба на работната група и земјоделци од битолскиот крај во рамки на Кампањата за договорно производство на сончоглед

Во среда (05.12.2018) во 17:00 часот, во општинската сала на Могила, во битолско, ќе се одржи настан во организација на Канцеларијата на Претседателот на Владата, во рамки на кампањата за Договорно производство на сончоглед, средба на работната група предводена од Ленче Николовска, посебна советничка за земјоделство, шумарство и водостопанство на Претседателот на Владата на Република Македонија со земјоделци од пелагонискиот крај.

Календар Влада: 
Среда, Декември 5, 2018 - 17:00 to Четврток, Декември 6, 2018 - 17:45