Прес-конференција на министерот за здравствo, д-р Венко Филипче и д-р Драган Ѓорѓев од Институтот за јавно здравје

Министерот за здравствo, д-р Венко Филипче и д-р Драган Ѓорѓев од Институтот за јавно здравје ќе се обратат на прес-конференцијата во петок (07.12.2018) во Медија центарот на Владата на Република Македонија, со почеток во 11:30 часот.

Календар Влада: 
Friday, December 7, 2018 - 11:30 to 12:30