Прес-конференција за реализирани активности за една година од мандатот на министерот Аксел Ахмедовски

Министерот задолжен за имплементација на Стратегијата за Роми 2014-2020, Аксел Ахмедовски, на во вторник (11.12.2018) со почеток во 11:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Македонија, ќе одржи прес-конференција во врска со реализираните активности за периодот од една година од неговиот мандат. 

Календар Влада: 
E martë, Dhjetor 11, 2018 - 11:00 to E mërkurë, Dhjetor 12, 2018 - 11:45