Учество на ПВРМ, Зоран Заев на настан на промоција на Белата книга во организација на Советот на странски инвеститори во Стопанската комора на Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев во среда (12.12.2018) во 12:00 часот ќе присуствува и ќе биде еден од панелистите на настан на кој ќе се промовира Белата книга на Советот на странски инвеститори во Стопанска комора на Македонија. (сала V кат во СКМ)

Календар Влада: 
Среда, Декември 12, 2018 - 12:00 to Четврток, Декември 13, 2018 - 12:45