Јавно отворање на понудите од јавниот повик за избор на Универзален снабдувач со електрична енергија

Во среда (12.12.2018), во 15:00 часот, во Медиjа центарот на Владата, Комисијата за спроведување на постапка за избор на Универзален снабдувач со електрична енергија ќе изврши јавно отворање на понудите пристигнати на јавниот повик.

Календар Влада: 
E mërkurë, Dhjetor 12, 2018 - 15:00 to 16:00