Обраќање на ПВРМ, Зоран Заев на настанот за промоција на ТОП 100 најуспешни компании на СКСЗМ

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев во четврток (13.12.2018) во 11:00 часот ќе присуствува и ќе се обрати на промоцијата на ТОП 100 најуспешни компании на Стопанската комора на северо-западна Македонија. Настанот ќе се одржи во просториите на Хотел Александар Палас (сала 1).
 

Календар Влада: 
E enjte, Dhjetor 13, 2018 - 11:00 to E premte, Dhjetor 14, 2018 - 11:45