109-та седница на Владата на Република Македонија

Со почеток во 09:00 часот, започна 109-тата седница на Владата на Република Македонија со единствена точка на дневниот ред, дополнет Предлог-буџет на Република Македонија за 2019-та година.

Календар Влада: 
Петок, Декември 14, 2018 - 09:00 to Сабота, Декември 15, 2018 - 09:45