Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и заменикот државен секретар на САД, Џон Саливан

На 18.12.2018 (вторник), заменик државниот секретар на американскиот Стејт департмент, Џон Саливан ќе оствари работна посета на Република Македонија.

Во рамки на посетата, заменик државниот секретар на САД, Саливан ќе се сретне со Претседателот на Владата на Република Македонија, Заев, по што ќе одржат и кратка прес-конференција во 11:30 часот во Медија центарот на Владата.

Календар Влада: 
Вторник, Декември 18, 2018 - 11:00 to Среда, Декември 19, 2018 - 11:45