Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Во среда (19.12.2018) со почеток во 12:00 часот во Медија центарот на Владата, ќе се одржи прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на којашто тие ќе информираат за одлуките од 110-та владина седница.

Календар Влада: 
Wednesday, December 19, 2018 - 12:00 to Thursday, December 20, 2018 - 12:45