Учество на заменик претседателот на владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев и министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски на тематски форум „Судирот на интереси во власта-тенката линија до корупцијата“

Во петок (21.12.2018) со почеток во 10:30 часот во мултимедијалниот центар „Сити хол“, заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев и министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски ќе учествуваат на тематски форум „Судирот на интереси во власта - тенката линија до корупција“, во организација на Тарнспарентност Македонија и НВО инфо центар.

Календар Влада: 
Friday, December 21, 2018 - 10:30 to Saturday, December 22, 2018 - 11:45