Прес-конференција на министерот за транспорт и врски Горан Сугарески

Денеска (21.12.2018, петок) со почеток во 16:45 часот во Медија центарот на Владата на Република Македонија, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески ќе одржи прес-конференција на тема: Финансиска поддршка за авиокомпании.

Календар Влада: 
Петок, Декември 21, 2018 - 16:45 to 17:15