Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе присуствува и ќе има свое обраќање на изборот за „Спортисти на годината 2018“

Во среда (26.12.2018) со почеток во 19:00 часот, во хотел Александар Палас, претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, придружуван од директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски и министерот за финансии, Драган Тевдовски ќе присуствува и ќе има свое обраќање на изборот за „Спортисти на годината 2018“.

Календар Влада: 
E mërkurë, Dhjetor 26, 2018 - 19:00 to E enjte, Dhjetor 27, 2018 - 19:45