Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на којашто ќе информираат за одлуките од 112-та владина седница.

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (26.12.2018) во Медија центарот на Владата, со почеток во 13:30 часот.

Календар Влада: 
E mërkurë, Dhjetor 26, 2018 - 13:30 to 14:30