Потпишување меморандум за соработка помеѓу Министерство за здравство, ФИТР и амбасадата на Израел во РМ

Во четврток (27.12.2018) со почеток во 10:00 часот, во Медија центарот на Владата, министерот за здравство, Венко Филипче, амбасадорот на Израел во Република Македонија, Дан Ориан и директорот на Фонд за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски ќе потпишат меморандум за соработка.

Календар Влада: 
E enjte, Dhjetor 27, 2018 - 10:00 to 11:00